TRAFİK

4. sınıf öğrencilerimize,  okulumuza gelen trafik polisi tarafından Trafik Güvenliği dersi kapsaminda eğitim verildi. Trafikte sürücü, yolcu ve yayaların uyması gereken kurallar, eğitmen polis tarafından anlatıldı. Canlandirmalara katılan öğrencilerimiz, şarkı ve danslarla gösterilen videolara da eşlik ettiler. Çok verimli ve keyifli geçen bu eğitim için trafik polisi Murat Bey' e çok teşekkür ederiz.

Kesirler

4/D sınıfı, Matematik dersinde " Birim Kesirleri Karşılaştırma ve Sıralama" konusunu işledi. Payları eşit olan kesirlerde paydası küçük olan kesrin her zaman daha büyük olduğunu etkinliklerle kavramaya çalıştılar.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında ocak ayı çalışmalarımızda anlamını bul,hatırlatmaca ve Dede korkut hikayelerinden hareketle hikaye yazma çalışmaları yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 1-F sınıfı  , Özge Öğretmenin minikleri Okuma Bayramı etkinliği gerçekleştirdi. Okuma belgeleri ve madalyalarını alan öğrenciler sonrasında sihirbaz gösterisiyle coşkuyla eğlendi. Miniklerimizin okuma yazma serüvenlerinde desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ederiz. Bütün çocuklarımızı ve ailelerini  tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz 4/E sınıfı karne  haftası etkinlikleri kapsamında, okul kütüphanesinde yaratıcı okuma ve yaratıcı yazma çalışmaları yaptı.

Ock

Okuma şenliğimiz..Yorucu koşuşturmalı bir günü çok güzel bir şekilde tamamladık.

Okulun açıldığı ilk günden itibaren desteklerini esirgemeyen velilerime çok teşekkür ederim.

Ock

Pamuk prenses ve yedi cüceler masal saati etkinliğimizden renkli kareler

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimiz anahtar kelimelerle hikaye anlattılar. Yarışmaya katılan öğrencilerimize katılım belgesi verildi. Dereceye giren öğrencilerimiz de ödüllendirildi.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında anasınıfı öğrencilerimiz velilerin katılımıyla hikaye oluşturma etkinliği yaptılar.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimiz afiş tasarımları yaptılar. Yarışmaya katılan öğrencilerimize katılım belgesi verildi. Dereceye giren öğrencilerimiz de ödüllendirildi.

Ock

Milli Kültür Ögelerimiz  adlı sergimiz de emeği geçen bütün öğretmen veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Bize bu anlamlı günü yaşatan Songül Adalı Özbay öğretmenimize de ayrıca teşekkür ederiz.

Ock

4E Sınıfı Milli Kültürlerimiz Temalı Sergi Etkinliğine Sınıfça coşkulu bir şekilde katıldı.

4E Sınıfı Milli Kültürümüz Temalı Sergi Etkinliğinde Barış Manço'yu Şarkıları ile yad etti.

Ock

Okulumuz 4. Sınıflarımızın açtığı MİLLİ KÜLTÜR ÖGELERİMİZ sergisi büyük beğeni topladı.

Sosyal Bilgiler dersi kapsamında "Geçmişimi Öğreniyorum Ünitesi" konularından "Kültürel Ögelerimiz, Millî Kültürümüz" konusuyla ilgili açılan sergide öğrencilerimiz geçmişte kullanılan mutfak eşyalarını, kıyafetleri, ev eşyalarını,aksesuarları ve aletleri daha yakından tanıma fırsatı buldular. Eşyaların, kıyafetlerin,aksesuarların,aletlerin nasıl kullanıldıklarını öğrenirken aynı zamanda günümüzle de kıyaslama fırsatı buldular.

Etkinlikte; düğünlerimiz, kına gecesi, kız isteme vb. gelenek göreneklerimiz de parodi olarak canlandırıldı. Tarihimizde önemli yer tutan Nasreddin Hoca,Hacivat Karagöz,Keloğlan,Aşık Veysel,Neşet Ertaş gibi büyük şahsiyetler de etkinlikte tanıtıldı.Yöresel yemekler tanıtıldı.

Sergimizi Sayın İdarecilerimiz, Saygıdeğer Emrah Mahallesi Muhtarimiz Muhabbet AĞTAŞ,Degerli Ögretmenlerimiz , öğrencilerimiz ve onlarin sevgili velileri ziyaret ettiler.

Okul Müdürümüz Gürkan AVCI etkinliği çok beğendiğini ifade ederek, etkinliği düzenleyen 4. Sınıf öğretmenleri Hatice BENDER,Hilal YALÇIN, Handan AKÇAKAYA,Songül ADALI,Şahnaz AYDIN,Özge ÖZGÜL'e teşekkür etti.