ANKARA / KEÇİÖREN - Şehit Mehmet Altanlar İlkokulu

Şehit Mehmet Altanlar İlkokulu

Emrah Mahallesi, Yolcu Sokak No 3 / B Keçiören / ANKARA
Vizyon
İdare-veli-öğretmen ve öğrenci işbirliği ile üst seviye bir iletişim kurarak çağdaş, Atatürk´ ün fikir ve ilkeleri doğrultusunda, sürekli yenilenen ve modern anlayışlara açık, ülkesini seven ve en üst seviyede yetişmeyi kendisine ilke edinen bireyler yetiştiren bir okul olmaktır.
Misyon
Tüm paydaşlarımızla; her zaman, her yerde ve her koşulda iletişim sağlamak. Yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek onlara ayak uydurmak. Ulu Önder ATATÜRK´ÜN fikirlerini ve eğitim anlayışını benimseyerek o anlayışı hedef edinmek. Yaşadığımız toprakların kutsallığının bilincinde davranıp, ona layık olmak. Bizler; "Öğrencilerimizi, Milli Eğitimin Temel İlkeleri Doğrultusunda, Atatürk ilke ve İnkılaplarına Bağlı, Kendi Kendine Yetebilen, Öz Değerlendirme Yapabilen, Öz Yönetim Sahibi, Özgün Düşünebilen, Üreten, Hayata Sevgi Ve Umutla Bakabilen, Öğrenmeyi Öğrenen,Hoşgörülü Bireyler Olarak Yetiştirmek İçin Varız."
Öğretim Şekli :Normal
Sabah :08.50 Başlama-12.15 Bitiş Öğle :12.55 Başlama-14.30 Bitiş
Doğalgaz
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
YOK
0 - Yok
Ulaşım
Ulus ve Kızılay´ dan 203 veya 204 Basınevleri Halk otobüsleri ile okulumuza ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri
Emrah Mah. Yolcu Sokak No:3/B İncirli/Keçiören (Gata Lojmanları girişi tarafında bulunmaktadır.)
İlçe Merkezine 3 km, İl Merkezine 7 km dir
Sportif Etkinlikler
İlçe MEM Bünyesinde yapılan sportif etkinliklere ve Çocuk Oyunları yarışmalarına katılınıyor. Sınıflar arası Futbol Turnuvası düzenleniyor.
Diğer Hususlar
Gezi-Gözlem, Satranç vb.Gibi Sosyal Etkinlikler Yapılmaktadır. Öğrencilerimiz; Çeşitli Yörelerimizin Folklor Oyunlarını Öğrenmektedirler.