Şehit Mehmet Altanlar İlkokulu

Belgegeçer : 0312 321 4414
WEB http://smaltanlar.meb.k12.tr
Adres : Emrah Mahallesi, Yolcu Sokak No 3 / B Keçiören / ANKARA
VİZYON : İdare-veli-öğretmen ve öğrenci işbirliği ile üst seviye bir iletişim kurarak çağdaş, Atatürk´ ün fikir ve ilkeleri doğrultusunda, sürekli yenilenen ve modern anlayışlara açık, ülkesini seven ve en üst seviyede yetişmeyi kendisine ilke edinen bireyler yetiştiren bir okul olmaktır.
MİSYON : Tüm paydaşlarımızla; her zaman, her yerde ve her koşulda iletişim sağlamak. Yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek onlara ayak uydurmak. Ulu Önder ATATÜRK´ÜN fikirlerini ve eğitim anlayışını benimseyerek o anlayışı hedef edinmek. Yaşadığımız toprakların kutsallığının bilincinde davranıp, ona layık olmak için varız...
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 2
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Normal
Kantin: 1
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : Sabah :08.50 Başlama-12.15 Bitiş Öğle :12.55 Başlama-14.30 Bitiş
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon : YOK
Lojman : Yok Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Ulus ve Kızılay´ dan 203 veya 204 Basınevleri Halk otobüsleri ile okulumuza ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Emrah Mah. Yolcu Sokak No:3/B İncirli/Keçiören (Gata Lojmanları girişi tarafında bulunmaktadır.)
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine 3 km, İl Merkezine 7 km dir
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : İlçe MEM Bünyesinde yapılan sportif etkinliklere ve Çocuk Oyunları yarışmalarına katılınıyor. Sınıflar arası Futbol Turnuvası düzenleniyor.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 2018-2019 Öğretim Yılı, ERESMUS+ Proje Yazma Çalışmaları Yürütülüyor.
Diğer Hususlar : Gezi-Gözlem, Satranç, Sınıflararası Futbol Turnuvası vb. Sosyal Etkinlikler Yapılmaktadır. Öğrencilerimiz; Çeşitli Yörelerimizin Folklor Oyunlarını Öğrenmektedirler.