ANKARA / KEÇİÖREN - Şehit Mehmet Altanlar İlkokulu

Gürkan AVCI - Okul Müdürü

Okul müdürümüz 1970 Ankara doğumludur. Kalaba İlkokulunu, Kalaba Ortaokulunu ve Kalaba Lisesini bitirdikten sonra yüksek öğrenimini  Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Alman Dili Eğitimi bölümünde tamamladı. 1993-1994 yıllarında askerlik hizmetini yaptı. 1994 yılında Aksaray İli Eskil İlçesi Gölbez Yaylası İlkokulunda öğretmenliğe başladı. Aksaray, Yozgat ve Ankara´nın çeşitli okullarında öğretmenlik ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2009 yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Egitim Yönetimi ve Teftişi alanında yüksek lisansını tamamladı. 2022 yılı Haziran ayında 8 yılık görev süresini dolduran okul müdürlerinin rotasyonu kapsamında okulumuza atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.