ANKARA / KEÇİÖREN - Şehit Mehmet Altanlar İlkokulu

Kas

1/E Sınıfımızın okuma-yazma çalışmalarında yararlandıkları materyallerden oluşan Etkinlik Köşeleri çocukların eğitim-öğretim faaliyetlerinde çok yararlı oluyor.

Sınıf Öğretmenimiz Sayime EMİROĞLU´na ve yardımcı olan velilerimize teşekkürler.

Kas

Okulumuz 3/E Sınıfının bir günlük etkinliklerinden görüntüler.

Yaparak, yaşayarak öğrenmenin güzel örnekleri sergilendi.

Songül öğretmenimize teşekkürler, öğrencilerimize keyifli öğrenmeler diliyoruz.

Kas

Özel Eğitim Sınıfı Öğrencilerimiz, Sınıf Öğretmenleri Büşra AYDIN ve Sevda Demirbağ  ile birlikte tiyatro izlediler. Öğrencilerimiz oyundan sonra da yemek yiyerek güzel bir gün geçirmenin mutluluğu ile evlerine döndüler.

Öğretmenlerimize bu duyarlı davranışlarından dolayı çok teşekkürler.

Kas

Okulumuz 3/D Sınıfı öğrencileri yüzlerinin simetrisini çizip, boyadı.

Hem eğlenen öğrencilerimiz, hem de işledikleri Simetri konusunu bu etkinlikle iyice pekiştirdi.

Sınıf Öğretmenimiz Hümeyra YILMAZ´a teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Kas

10 Kasım Atatürk Haftası kapsamında;  1/D Sınıfı Öğrencilerimiz  ATATÜRK sevgilerini sergilediler.

Selda Zengin Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´Ü Anma Programının İcra Edilmesinde Emeği Geçen İdareci, Öğretmen, Yardımcı Personel,Öğrenci ve Velilerime;

Anma Programımızı izlemeye gelerek bizleri yalnız bırakmayan Emrah Mahallesi Değerli Sakinlerine binlerce kez teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

Bu güzel programda rol alan sevgili öğrencilerim, hepinizin gözlerinden öpüyorum.

Hürmüz KEVİOĞLU

Okul Müdürü

Kas

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´Ü, Ebediyete İntikalinin 80. Yıldönümünde Saygı, Sevgi ve Rahmetle Anıyoruz.

Okulumuzda düzenlenecek Atatürk´ü Anma Programı´na tüm velilerimizi bekliyoruz.

Okul Müdürlüğü

Kas

3/ E Sınıfı öğrencileri,sınıf temsilcilerini belirledi.

Yaratıcı Drama yoluyla önce kurgusal seçim ortamları oluşturuldu. Rol oynama ve doğaçlama teknikleri ile canlandırmalar yapıldı. Rol içinde seçim görevlisi oldular, oynadılar. Daha sonra kurgu gerçeğe dönüştü. Sandık kuruldu, demokratik bir ortamda keyifli bir seçim gerçekleştirdik. Mustafa Demirci adlı öğrencimiz 12 oy alarak, 3/E Sınıf Temsilcisi oldu. Seçim tutanakları Rehber Öğretmenimize teslim edildi.

Öğrencilerimi kutluyorum.

Songül BAŞBUĞ

3/E Sınıfı Öğretmeni

Kas

1/C Sınıfı Öğrencilerimiz; Sınıf Öğretmeni Ayşe ERDEM ve öğrenci velileri ile Keçiören Yunus Emre Kültür Merkezi Salonunda Tiyatro Oyunu izlediler.

Emeği geçen herkese teşekkürler.

Kas

1/B Sınıfımız oyunlarla okuma - yazma çalışmalarını sürdürüyor.

Öğrencilerimiz; büyük neşeyle  hem oynuyor, hem de okuyor.

Sınıf Öğretmenimiz Fatma Nurhan DERE´ye teşekkür ediyor, öğrencilerimize keyifli okumalar ve başarılar diliyoruz.

Kas

1/B Sınıfı Öğrnecilerimiz, Sınıf Öğretmeni Fatma Nurhan DERE ile hem oynuyor, hem okuyor.

Öğretmenimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Kas

Sınıflarımızda başlattığımız; "Ailemle Kitap Okuyorum Projesi" her hafta cuma günleri düzenli olarak yapılıyor.

"Kitap Beynin İlacıdır." Sözünden hareketle bu projeyi başlattık ve yıl sonuna kadar da devam ettireceğiz.

Projeye rehberlik yaparak, tüm paydaşlarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan 4/D Sınıfı Öğretmenimiz Hatice BENDER´e, projeye destek veren tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz 3/A Sınıfı Öğretmeni ve Öğrencileri "Cumhuriyet Bayramı ve Resimlerle Atatürk Sergisi" Açtılar.

Bu anlamlı etkinliği düzenleyen, Öğretmenimiz Güler ŞAHİN ve öğrencilerine teşekkürler.

Ekm

Okulumuz Özel Eğitim Sınıfı Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz; Cumhuriyet Bayramı Panosu hazırladılar.

Ayrıca; Bütün öğretmen, öğrenci ve velilerimizi, Cumhuriyet Bayramımızı Kutlamaya davet ediyorlar.

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler.

Tarih  : 29.10.2018

Saat   : 10.00

Yer    : Şehit Mehmet Altanlar İlkokulu Bahçesi.