Ock

Okulumuz 4/E sınıfı karne  haftası etkinlikleri kapsamında, okul kütüphanesinde yaratıcı okuma ve yaratıcı yazma çalışmaları yaptı.

Ock

Okulumuz 4/E sınıfı karne  haftası etkinlikleri kapsamında, Anadolu Medeniyetleri Müzesi’nde müze eğitimi çalışmalarına katıldı. Arkeolog  ve çivi yazısı uzmanları tarafından yürütülen eğitimde , masal anlatma ,sikke basma, kilden nesne  yapımı ve nesneyi  farklı teknikler betimleme etkinlikleri yapıldı.

Ock

Okuma şenliğimiz..Yorucu koşuşturmalı bir günü çok güzel bir şekilde tamamladık.

Okulun açıldığı ilk günden itibaren desteklerini esirgemeyen velilerime çok teşekkür ederim.

Ock

3-F Sınıfı Öğrencileri Sağlıklı Hayat ünitesi kapsamında semt pazarına gittiler. Kış sebze ve meyvelerini öğrenip alışveriş yaptılar.

Ock

3.Sınıf Zümresinin hazırlamış olduğu  27Aralık Atatürk’ün Ankara’ya Gelişi Kutlama programını çeşitli etkinliklerle okulumuz Çok Amaçlı Salonunda yaptık.

4-F ŞEFLERİ MUTFAKTA

Ock

Okulumuz Drama topluluğunun çalışmaları her hafta renkli etkinliklerle devam ediyor.

Ock

Pamuk prenses ve yedi cüceler masal saati etkinliğimizden renkli kareler

1 A sinifi 12 _18 Aralık Yerli malı haftasını kutladi

2/E'nin Küçük Aşçıları Mutfakta Etkinlik Yaptı

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimiz anahtar kelimelerle hikaye anlattılar. Yarışmaya katılan öğrencilerimize katılım belgesi verildi. Dereceye giren öğrencilerimiz de ödüllendirildi.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında anasınıfı öğrencilerimiz velilerin katılımıyla hikaye oluşturma etkinliği yaptılar.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimiz afiş tasarımları yaptılar. Yarışmaya katılan öğrencilerimize katılım belgesi verildi. Dereceye giren öğrencilerimiz de ödüllendirildi.

Ara

Tutum ,Yatırım ve Türk Malları Haftasını neşe içinde kutladık.Amacımız yerli ürün kullanmaya özendirmek,bundan daha da önemli olan tutumlu olmaya,tasarruf yapmaya dikkat çekmektir.