ANKARA / KEÇİÖREN - Şehit Mehmet Altanlar İlkokulu

Eyl

Şbt

Sanat sever öğrenciler tiyatroda.Öğrencilerimiz Yunus Emre Kültür Merkezinde Tiyatro Etkinliğinde

Şbt

1/D sınıfı minik öğrencilerimiz okuma-yazmaya geçmenin heyacanı ile güzel bir etkinlik yaptı.

Ara

Okulumuz 4/F sınıfı öğretmeni Güler ŞAHİN öğretmenimize çalışmasından dolayı ve baş öğretmen Mustafa Kemal ATATÜRKÜ anımsayan Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 24 kasım öğretmenler günü kutlamasında Emekliye ayrılan eski Müdür yardıcılarımız Muhittin DÜZDEMİR,Gülhane Ortaokuluna atanan Hadi KOÇ ve emekliye ayrılan Adem TATLISU için öğretmenlerimizin katkısı ile plaket verildi.Güler ŞAHİN öğretmenimiz kendi elleriyle çık özel bir pano hazırladı emeğine sağlık kıymetli öğretmenimiz pano çok güzel olmuş.Okulumuzdan ayrılan öğretmenlerimize sağlık mutluluk ve huzurlu bir yaşantı diliyoruz.Kutlamada emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizede çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda yeni seçilen okul aile birliği yönetimi tarafından temin edilen çam fidanları 24 Kasım öğretmenler gününde öğretmenlerimizin adına kendi elleriyle dikimi yapıldı.Emeği geçen okul aile birliği yönetim kuruluna , öğretmenlerimize ,çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda başarı ile görev yaparak Emekli olan Sayın Adem TATLISU , Sayın Muhittin DÜZDEMİR ve dönem başında Gülhane Ortaokuluna atanan Hadi KOÇ arkadaşlarımıza bundan sonraki yaşantilarında sağlık ,mutluluk ve huzur dolu günler dileriz.Kadromuza yeni katılan Öğretmenlerimizede hoş geldiniz diyoruz.

OKULUMUZ 3/F SINIFI ÖĞRENCİSİ BERK ULAŞ´ TEBRİK EDERİZ

Eyl

Okulumuz 2-F sınıfı öğrencilerinin TRT ÇOCUK dergisinde yaptığı resimler yayınlanmıştır.Emeğinden dolayı Serdar DEMİR öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

ATAMIZI SAYGI İLE ANIYORUZ.