ANKARA / KEÇİÖREN - Şehit Mehmet Altanlar İlkokulu

Kas

Okulumuz 2/D Sınıfı Öğrencileri Mangala Oyunu Oynuyor.

Sınıf Öğretmenimiz Naciye KAYA´ya teşekkür ediyor,öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Kas

Demokrasi Eğitimi ve Okul Temsilcisi Seçimi sürecini tamamlayıp, yapılan demokratik bir seçimle Okul Temsilcimizi seçtik.

Altı adayın yarıştığı seçimlerde 3/A Sınıfı Öğrencisi Asya DÖNMEZ, geçerli 261 oyun, 65´ini alarak 2018-2019 Öğretim Yılı, Okul Temsilcisi seçildi.

Asya DÖNMEZ´İ kutluyor, seçimlere katılma cesareti gösteren diğer adaylarımıza da teşekkür ediyoruz.

Sonuçlar açıklanınca Asya´nın sınıf arkadaşlarının ve öğretmeninin sevinci ise görülmeye değerdi.

Ayrıca; Seçim sürecini başarılı bir şekilde organize eden Rehber Öğretmenlerimiz, Nazan MUTLU SUMMAK, Kıymet Elçin ÖZTOKLU ve katkı veren diğer öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Yaşasın Demokrasi.

Kas

Demokrasi Eğitimi kapsamında okul temsilciliğine aday olan öğrencilerimiz propaganda çalışmalarına devam ediyorlar.

Rehber Öğretmenlerimiz gözetiminde Okul Müdürü Hürmüz KEVİOĞLU´nu ziyaret eden adaylar, daha sonra okul bahçesinde projelerini arkadaşlarıyla paylaştılar.

Öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Kas

3/E Sınıfı öğrencileri Yaratıcı Drama Etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Erkek öğrenciler,kız öğrencilere en sevdiği arabalarını, kız öğrenciler de erkek öğrencilere en sevdikleri bebeklerini hediye ettiler.

Oyuncakların cinsiyetinin olmadığı yönünde bir mesaj verdiler.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu, Büyük Devlet Adamı, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK´Ü; Ebediyete İntikalinin 80. Yıldönümünde Saygı, Sevgi, Şükran ve Rahmetle Anıyoruz.

Öğretmenlerimiz; Nuray Yaman, Songül Özbay, Dilek Yavuz,Hatice Bender ve Hilal Yalçın´ın hazırlayıp, sunduğu Anma Programı şahaneydi.

İzleyicilerin çok duygulandığı ve zaman zaman gözlerin yaşardığı bu özel programı hazırlayan öğretmenlerime, güzel gösterileri sergileyen sevgili öğrencilerime, desteklerini esirgemeyen tüm velilerime teşekkür ediyorum.

Ruhun şadolsun ATAM, rahat uyu.

Kas

Okulumuz 1/F Sınıfı; Farklılıklara Saygı Duyuyorum Yaratıcı Drama Etkinliği Gerçekleştirdi.

Sınıf Öğrtemenimiz Dilşad ÖZDEMİR ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Kas

Sınıflarımız 10 Kasım, ATATÜRK´Ü Anma Panolarını Hazırladılar.

Tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve desteklerini esirgemeyen değerli velilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz 3/D Sınıfı Öğrencileri; Sınıf Öğretmeni Hümeyra YILMAZ Yönetiminde Flüt Çalmayı öğreniyor.

Öğretmenimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Kas

Okulumuz; öğretmen, öğrenci, veli ve idarecileri 4/D Sinema izlediler.

Eğitici ve öğretici konuların 4/D Tekniği ile anlatıldığı sinema etkinliğinden tüm izleyicilerimiz keyif aldılar.

Katılımcı öğretmen, öğrenci, veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

2/B Sınıfı  olarak düzenlediğimiz Tanışma ve Dayanışma Toplantısına Okul Müdürümüz Hürmüz KEVİOĞLU´da katıldı.

Sevgili velilerimizin özenle hazırladığı masa etrafında bir araya gelen veli, öğretmen ve müdürümüz ile eğitim-öğretim konularında güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. 2018-2019 Öğretim Yılı çalışmalarımızı gözden geçirip, planlamamızı yeniledik.

Velilerimizin hazırladığı birbirinden güzel yiyeceklerin çay eşliğinde tüketildiği toplantımızdan velilerimiz hoşnut ayrıldılar.

Tüm velilerime ve müdürümüze teşekkür ediyorum.

Tuba BACAK

Sınıf Öğretmeni

Kas

Okulumuzda Organ Bağışı Haftası Kutlamaları Yapıldı.

Programı hazırlayıp, tüm okula sunum yapan M.Emel GÜLEN Öğretmenimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkürler.

"Organ Nakli Hayat Kurtarır."

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği, Kapsayıcı Eğitim Kursunu tamamladık.

30.10.-03.11.2018 Tarihleri arasında Keçiören, Önder ATA İlkokulu´nda yapılan Kapsayıcı Eğitim Kursu, Okul Müdürü Mürşit KOZAN´ın anlatım, sunum ve yapılan etkinliklerle çok yararlı oldu.

Şube Müdürlerimiz ve 30 okul müdürünün katıldığı Kapsayıcı Eğitim Kursu´na ev sahipliği yapan Önder ATA  İlkokulu idarecilerine teşekkür ediyorum.

Hürmüz KEVİOĞLU

Okul Müdürü

Kas

Okulumuz 4/F Sınıfı Madde Bağımlılığı ile Mücadele Çalışması Başlattı.

Bu çalışmalarından dolayı; Sınıf Öğretmenimiz Songül ÖZBAY´a, sevgili öğrencilerimize ve desteklerini esirgemeyen velilerimize sonsuz teşekkürler.

Kas

Okulumuzda Kızılay Haftası Kutlamaları Devam Ediyor.

Okul öncesi öğrencilerimizin ardından bugün de okul genelinde Kızılay Haftası Kutlamamız devam ettirildi.

Türk Kızılay´ının çalışmaları, amacı ve hizmetleri öğretmenimiz Tuba BACAK´ın hazırlayıp, sunduğu güzel bir programla bütün öğrencilerimize anlatıldı.

Özel Eğitim Sınıfı Öğrencilerimizin de etkinlikleriyle katıldığı program, öğrencilerimizin bilgilenmelerini sağladı.

Tuba BACAK Öğretmenimize, özel eğitim Sınıfı Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Yaşasın Türk Kızılayı!

Okul İdaresi

Kas

Kızılay Haftasını Ana Sınıfı Sabahçı / B Gurubu olarak öğrencilerimizle kutladık.

Deprem, sel,yangın gibi doğal afetleri öğrendik. Bu tür afetlerde yardım eli uzatan Türk Kızılayı´nın görevlerini öğrenip, çalışmalarırı sınıfımızda uygulamalar yaparak öğrendik.

Öğrencilerime teşekkür ediyor, doğal afetsiz ve sağlıklı bir yaşam diliyorum.

Demet YALÇIN KOÇ

Ana Sınıfı Öğretmeni