Şehit Mehmet Altanlar İlkokulu

Emrah Mahallesi, Yolcu Sokak No 3 Keçiören / ANKARA
Vizyon
İdare-veli-öğretmen ve öğrenci işbirliği ile üst seviye bir iletişim kurarak çağdaş, Atatürk´ ün fikir ve ilkeleri doğrultusunda, sürekli yenilenen ve modern anlayışlara açık, ülkesini seven ve en üst seviyede yetişmeyi kendisine ilke edinen bireyler yetiştiren bir okul olmaktır.
Misyon
Tüm paydaşlarımızla; her zaman, her yerde ve her koşulda iletişim sağlamak. Yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek onlara ayak uydurmak. Ulu Önder ATATÜRK´ÜN fikirlerini ve eğitim anlayışını benimseyerek o anlayışı hedef edinmek. Yaşadığımız toprakların kutsallığının bilincinde davranıp, ona layık olmak için varız...
Sabah :09: 00 Başlama-12.25 Bitiş Öğle :13:05 Başlama-14.40 Bitiş
Ulaşım
Ulus ve Kızılay´ dan 203 veya 204 Basınevleri Halk otobüsleri ile okulumuza ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri
Emrah Mah. Yolcu Sokak No:3/B İncirli/Keçiören (Gata Lojmanları girişi tarafında bulunmaktadır.)
İlçe Merkezine 3 km, İl Merkezine 7 km dir
Sportif Etkinlikler
İlçe MEM Bünyesinde yapılan sportif etkinliklere ve Çocuk Oyunları yarışmalarına katılınıyor. Sınıflar arası Futbol Turnuvası düzenleniyor.
Diğer Hususlar
Gezi-Gözlem, Satranç, Sınıflararası Futbol Turnuvası vb. Sosyal Etkinlikler Yapılmaktadır. Öğrencilerimiz; Çeşitli Yörelerimizin Folklor Oyunlarını Öğrenmektedirler.